Η Γωγώ Παντελοπούλου είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού <Δέσποινας Γρηγοριάδου> της Αθήνας. Κάτοχος του Ανωτέρου Διπλώματος Κλασικού Μπαλέτου <superier> της Διεθνούς Ακαδημίας Μπαλέτου της Βάρνας και του Θεωρητικού Διπλώματος Κλασικού Μπαλέτου της Δ.Α.Μ.Β. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Φλαμένκο.

Μαθήτευσε δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους και χορογράφους όπως η Kalina Bogoeva και Boriana Rizova σε κλασικό καθώς και με την Μάρω Γρηγορίου, Πέρσα Σταματοπούλου και Μαρία Τσουβαλά στο Σύγχρονο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ρυθμικής (μουσικοκινητικής αγωγής συστήματος orff) για παιδιά προσχολικής ηλικίας, Καράκτερ, Φλαμένκο (Ελλάδα, Ισπανία).  Σεμινάρια Κλασικού Μπαλέτου στην Διεθνή Ακαδημία Μπαλέτου Βάρνας της Βουλγαρίας (Ιούλιος 1999), στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού <Δέσποινας Γρηγοριάδου>, στην <Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών> για τρεις συνεχόμενες χρονιές (Αύγουστος 1996, 1997, 1998), στα Χανιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων <Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2004> με καθηγητές μπαλέτων <ΚΙΡΟΦ>

Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια σύγχρονου χορού, Χοροθεάτρου και Αυτοσχεδιασμού με Έλληνες και ξένους χορευτές και χορογράφους όπως ο Paul Daglas, Jeremy Nelson, Akram Khan στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2001, Κωνσταντίνος Μίχος (Ηράκλειο 2003), Μάρω Γρηγορίου, Μιχάλης Ναλμπάντης (Χανιά 2004), Μαρία Ανθυμίδου, Αλίκη Καζούρη, Μιχάλης Ναλμπάντης (Ρόδος 2009). Επίσης με τον Δάφνι Κόκκινο (χορευτή και βοηθό χορογράφου της Pina Bausch) στο Dance week 2 και Dance Week 3 (Ηράκλειο 2009-2010), Μιχάλη Ναλμπάντη (Ρέθυμνο 2009), Νίνα Δίλπα στο Dance Week 4 (Ηράκλειο 2011), την Χριστίνα Μερτζάνη (Ένα Μικρό Βήμα - Ηράκλειο 2013), με τον Διεθνούς φήμης χορευτή και χορογράφο Αντώνη Φωνιαδάκη (Dance Days Χανιά 2013), τη Μπέττυ Δραμισιώτη (Ηράκλειο 2014) και με την Αθηνά Κυρούση σε τεχνική Martha Graham (Ηράκλειο 2015).

Η χορευτική της δραστηριότητα περιλαμβάνει παραστάσεις με γνωστούς Έλληνες χορογράφους σε σκηνές της Αθήνας, της Βουλγαρίας στην Όπερα της Βάρνας, στην Γερμανία με το Χορόδραμα <Η αρπαγή της Ευρώπης>, στο Ηράκλειο με την ομάδα χορού <Πολύτεχνον>.

Έχει συμμετάσχει στο Ντοκιμαντέρ του National Geographic με θέμα <το ηφαίστειο της Σαντορίνης>, στην παράσταση <film dance> της ομάδας χορού <Σύγχρονη Χορευτική Έκφραση> της Μάρω Γρηγορίου και στο video dance <7 Θανάσιμα Αμαρτήματα> με την ομάδα χορού Φυσαλίδα.

Χορεύει έως και σήμερα στο Χορόδραμα <Μινωική Τελετουργία> του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου με χορογράφο τη Μαίρη Μαυράκη.

Έχει 15ετή εμπειρία σε Ιδιωτικές Σχολές Χορού σε Ηράκλειο, Χανιάμ Αρχάνες και στους πολιτιστικούς συλλόγους Γαζίου, Αγίας Βαρβάρας και Μαλλίων. Επίσης έχει υπάρξει Καλλιτεχνική Διευθύντρια για δυο χρόνια στη Σχολή Χορού <Adagio> στα Χανιά.

Απο το 2015 διατηρεί το δικό της Κέντρο Χορευτικής Δημιουργίας και Κινητικής Έκφρασης - Χορεύειν.

Ο χορός μέσα από αποφθέγματα.

  • Χορεύοντας λέμε αυτό που μας συγκινεί, αυτό που μας τιμά, αυτό που ψυχικά μας συνθλίβει ή μας απογειώνει.
  • "Δείξτε μου πως χορεύει ένας λαός και θα σας πω αν ο πολιτισμός του είναι άρρωστος ή υγιείς"
    Κομφούκιος
  • Ο χορός εκφράζει την ενότητα και την υπεροχή της ομάδας, γι' αυτό αποκαλύπτει το μεγαλείο ή τις αδυναμίες ενός πολιτισμού
  • 1
  • 2
  • 3